Lid worden?

Is je interesse gewekt en wil jij ook zingend je studietijd door? We zien graag nieuwe leden tegemoet! Het is mogelijk om je in september of januari aan te melden en er is vaak plek in alle stemgroepen!  Momenteel repeteren we digitaal, via Discord en met behulp van oefen-files van ons repertoire. Daarnaast organiseren we ook veel digitale activiteiten, muziek-gerelateerd maar natuurlijk ook voor de gezelligheid! Denk hierbij aan leden-quizzes, digitale borrels, 30 Seconds via Zoom en nog veel meer!


Zou je graag met ons mee willen zingen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris.medusa@gmail.com. 

Wie kunnen lid worden? We zijn vooral op zoek naar studenten die aan de UU of HU studeren, maar ook andere geïnteresseerden in de leeftijd van 18-30 jaar zijn van harte welkom. Zangervaring of kennis van het notenschrift is een pré, maar zeker geen vereiste; belangrijker is dat je plezier hebt in het zingen!

Wanneer en waar wordt er gerepeteerd? Medusa repeteert elke dinsdagavond van 18:00 tot 20.05 in de Marnixzaal van De Utrechtse Muziek School. 

Hoe kan ik lid worden? Als je graag lid wilt worden, kun je contact met ons opnemen om langs te komen bij een van onze open repetities. Als naar aanleiding hiervan graag bij Medusa zou willen aansluiten, zal er in overleg met de dirigent een stemtest gepland worden. Deze stemtest is bedoeld om jouw bereik te testen, te bepalen of je stem in het koor past en in welke stemgroep je het beste tot je recht zal komen. 


Wat kost het lidmaatschap? De halfjaarlijkse contributie is € 62 voor UU-studenten, € 72 voor HU-studenten en € 82 voor overige leden.