top of page

Lid worden?

Is je interesse gewekt en wil jij ook zingend je studietijd door? We zien graag nieuwe leden tegemoet! Het is mogelijk om je in september of januari aan te melden en er is vaak plek in alle stemgroepen!  Daarnaast organiseren we ook veel activiteiten, muziek-gerelateerd maar natuurlijk ook voor de gezelligheid! Denk hierbij aan leden-quizzes, borrels, pizza-avonden, 30 Secondsen nog veel meer!

 

Zou je graag met ons mee willen zingen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris.medusa@gmail.com. 

Wie kunnen lid worden? We zijn vooral op zoek naar studenten die aan de UU of HU studeren, maar ook andere geïnteresseerden in de leeftijd van 18-30 jaar zijn van harte welkom. We zijn dan wel een Studentenvrouwenkoor, maar alle personen met een alt-of sopraan stem zijn welkom, ongeacht van gender identiteit; het belangrijkste is dat jouw stem bij ons koor past!

 

Zangervaring of kennis van het notenschrift is een pré, maar zeker geen vereiste; belangrijker is dat je plezier hebt in het zingen!

Wanneer en waar wordt er gerepeteerd? Medusa repeteert elke woensdagavond van 20.15 tot 22:30 in Cultuurcentrum Parnassos.

Hoe kan ik lid worden? Als je graag lid wilt worden, kun je contact met ons opnemen om langs te komen bij een van onze open repetities. Voor aankomend seizoen zijn de open repetities gepland op 13 en 20 september. Als naar aanleiding hiervan graag bij Medusa zou willen aansluiten, zal er in overleg met de dirigent een stemtest gepland worden. Deze stemtest is bedoeld om jouw bereik te testen, te bepalen of je stem in het koor past en in welke stemgroep je het beste tot je recht zou komen. De stemtest is niet zo streng als een auditie, maar wanneer je stem niet binnen het koor lijkt te passen, is het helaas niet mogelijk om lid te worden op dat moment. Twijfel je of heb je nog vragen over de stemtest, stuur ons dan gerust een mail of berichtje. 

 

Wat kost het lidmaatschap? De halfjaarlijkse contributie is € 70 voor UU-studenten, € 80 voor HU-studenten en € 90 voor overige leden.

bottom of page