top of page

Lid worden?

Is je interesse gewekt en wil jij ook zingend je studietijd door? We zien graag nieuwe leden tegemoet! Het is mogelijk om je in september of januari aan te melden!  Daarnaast organiseren we ook veel activiteiten, muziek-gerelateerd maar natuurlijk ook voor de gezelligheid! Denk hierbij aan leden-quizzes, borrels, pizza-avonden, 30 Secondsen nog veel meer!

 

Zou je graag met ons mee willen zingen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris.medusa@gmail.com. 

Wie kunnen lid worden? We zijn vooral op zoek naar studenten die aan de UU of HU studeren, maar ook andere geïnteresseerden in de leeftijd van 18-30 jaar zijn van welkom. We zijn dan wel een vrouwenkoor, maar alle personen met een alt-of (mezzo)sopraan stem zijn welkom, ongeacht van gender identiteit; het belangrijkste is dat jouw stem bij ons koor past!

 

Zangervaring of kennis van het notenschrift is een pré, maar geen vereiste; belangrijker is dat je plezier hebt in het zingen!

Wanneer en waar wordt er gerepeteerd? Medusa repeteert elke woensdagavond van 20.15 tot 22:30 in Cultuurcentrum Parnassos.

Hoe kan ik lid worden? Als je graag lid wilt worden, kun je je inschrijven voor de open repetities. Voor het nieuwe academische jaar zijn de open repetities gepland op 4 en 11 september 2024. Als je naar aanleiding hiervan graag bij Medusa zou willen aansluiten, zal er in overleg met de dirigent een auditie gepland worden. Deze laagdrempelige auditie is bedoeld om jouw bereik te testen, te bepalen of je stem in het koor past en in welke stemgroep je het beste tot je recht zou komen. Wanneer je stem niet binnen het koor lijkt te passen, is het helaas niet mogelijk om lid te worden op dat moment. Twijfel je of heb je nog vragen over de auditie, stuur ons dan gerust een mail of berichtje. 

International student?

International and exchange students are very welcome to join Medusa! Rehearsals are fully in English to make them accessible to internationals. Medusa has had members from all over the world!

Wat kost het lidmaatschap? De halfjaarlijkse contributie is € 70 voor UU-studenten, € 80 voor HU-studenten en € 90 voor overige leden.

bottom of page