top of page

Over Studentenvrouwenkoor Medusa

Medusa is een enthousiast en gevarieerd gezelschap van 25 muzikale studentes. Kenmerkend aan Medusa is het variërende repertoire, bestaande uit licht klassiek, modern klassiek, filmmuziek, musical en volksmuziek. Kortom, voor ieder wat wils! O.l.v. interim dirigent Noëmi Schermann. 

 

Elk jaar geven de muzen een winter- en een zomerconcert, met verschillende projecten tussendoor. Bij deze halfjaarlijkse concerten worden stukken a capella uitgevoerd, maar soms ook samen met professionele musici, variërend van één pianist tot een compleet strijkensemble met zangsolisten.

Muzikaliteit, maar ook gezelligheid, staan hoog in het vaandel bij Medusa. De repetities op woensdagavond, ledenactiviteiten en de halfjaarlijkse repetitieweekenden zijn dan ook een leuke mix hiervan. Als enige vrouwenkoor voor studenten in Utrecht is Medusa een goede aanvulling op de andere muziekgezelschappen. De intieme sfeer van de muziek en de harmonieuze dan wel spannende samenklanken van de dicht bij elkaar liggende stemmen zorgen steeds weer voor een mooi resultaat.

Zowel in september als januari verwelkomen wij graag nieuwe leden. Interesse of vragen? Ga voor meer info naar deze pagina!

WhatsApp Image 2022-11-06 at 12.37.38.jpeg
bottom of page